De ‘b’ van . . .

De visie van factor B: onze ambitie, waar we warm voor lopen, waar de B voor staat!

Beleving

Al onze ontwerpen starten met dezelfde vraag: Welke beleving wil je aan mensen meegeven? Beleving gaat over kwalitatieve eigenschappen van de waarneming zoals licht, zichtlijnen en kleur. Of de manier waarop je je door een ruimte beweegt. Wat kom je onderweg tegen of wat nou juist niet? Beleving zorgt bijvoorbeeld voor verwondering of geborgenheid. Dat wat ervoor zorgt dat mensen geraakt worden.

Bevlogen

Toegewijd, gedreven, gemotiveerd en bovenal vol passie. Inspiratie ontstaat vanuit betrokkenheid en inlevingsvermogen. Wij verrassen en enthousiasmeren u graag met ideeën die niet voor de hand liggen maar u wel rijker maken. Hiervoor zetten wij graag een stapje extra zodat we een maximaal resultaat behalen.

Betrokken

Een ontwerp is meer dan de vormgeving van een lijstje wensen. Een goede dialoog met u als klant geeft diepgang aan deze wensen. Zo komen we samen tot hernieuwde inzichten en een optimalisatie van zowel proces als product. 
Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever en een verdieping in de gebruiker zorgt voor een eindresultaat waar alle betrokkenen
trots op mogen zijn!

Boeien

Tussen de regels door lezen en luisteren, de juiste vragen stellen en tussentijds afstand nemen. Op deze manier proberen wij de ware essentie achter een vraagstuk te ontdekken. De ideeën die hieruit ontstaan spreken aan en fascineren. Ze zijn vaak interessant omdat ze anders zijn dan het te verwachten idee maar wel beter de essentie van het vraagstuk benaderen. Een ontwerp wordt hierdoor uitgebalanceerd en boeiend.

Bouwen

Bouwen aan een nieuw huis of aan een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf. Bouwen betekent niet alleen het letterlijk stapelen van stenen. Ieder concept of idee bestaat uit bouwstenen.
We bouwen graag met u mee aan een nieuw succes en een nieuwe toekomst!

Boukje

Daarnaast staat de B natuurlijk voor Boukje, oprichter en eigenaresse van factor B.

Wie is factor B?

Leer ons kennen!

http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/pasfoto.jpg

Boukje Hazeleger

Architect

In 2014 ben ik mijn eigen ontwerpbureau begonnen onder de naam kucutuur. Vanaf maart 2016 is kucutuur verder gegaan onder de naam factor B.

Ontwerpen is mijn lust en mijn leven. Gedreven en vol passie probeer ik ieder vraagstuk tot een mooi eindresultaat te brengen. Een project is pas echt geslaagd als je mensen kan verwonderen en inspireren en ze daardoor een nieuw inzicht kan geven dat uiteindelijk iets toevoegt aan hun persoonlijk en/of zakelijk welzijn.http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/apparatenfabriek-3-2-1-320x320.jpg

30-42 architecten

Samenwerking

Samenwerking is een belangrijk aspect om tot het meest ultieme resultaat te komen. Iedere discipline en ieder vak heeft haar eigen specialisme. Vooral in de bouwwereld komen velen specialismen samen. Nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen draagt bij aan het bereiken van de perfecte balans en een mooi eindresultaat.

30-42 architecten is een collectief van zelfstandige architecten met ieder hun eigen invalshoek. Hierin bundelen wij onze krachten en ambities en kunnen we complete en grote projecten draaien.

Daarnaast werkt enthousiasme aanstekelijk en is het heerlijk om samen te brainstormen, te ondernemen en te groeien! Dit alles doen we vanuit ons gezamenlijke kantoor in de Apparatenfabriek in het creatieve hart van Eindhoven: Strijp S.


tevreden klanten

Particulier of zakelijk. Voor iedere klant bieden wij een oplossing op maat!

http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/GEVA_groep-320x320.jpg
http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/logo-vlagheide-def-320x136.jpg
http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/Driessen-320x126.jpg
http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/logo-putmans1-320x320.jpg
http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/logo_large-320x80.jpg
http://factor-b.nl/wp-content/uploads/2016/03/logo_koorplein-320x320.jpg